Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

Με το καλημέρα άρχισε το στρίμωγμα ο Καρατζαφέρης στον Σαμαρά για να δεί ο κόσμος που τον ψήφισε πόσο πατριώτης πραγματικά είναι


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΛΑΟΣ- ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ
«Στο Νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, εύχομαι καλή Δύναμη και καλά αποτελέσματα στη Πολιτική Μαγνητική Τομογραφία που θα υποβληθεί, όπως όλοι όσοι εξαρτώνται και συμβαίνει στη Δημοκρατία μας, από τη Βούληση των Πολλών.
Ελπίζουμε η νέα ηγεσία, με τη σωστή αποκρυπτογράφηση του μηνύματος από την εσωτερική κομματική εκλογή, να στοιχηθεί σε αρχές και αξίες, που είχαν αποδομηθεί από τη Ρηγίλλης. Το Μεταναστευτικό, το όνομα των Σκοπίων, η μη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη, οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, το νέο Status που προϊόντος του χρόνου επιβάλλεται στη Θράκη, η αποχώρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων από την Κύπρο, ο υδροκεφαλισμός της Δημόσιας Διοίκησης, η διαφάνεια του χθες αλλά και του σήμερα, η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Siemens, η μακράν λαϊκισμών αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, είναι θεμελιώδη κεφάλαια που δεν ξεπερνιούνται παρά μόνο με ξεκάθαρες απόψεις.Τέλος, η όσο το δυνατόν ταχύτερη απομάκρυνση της εφεδρικής Κυβερνήσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ από τα διαρκώς διογκούμενα προβλήματα του τόπου, για μας στο ΛΑ.Ο.Σ είναι βασικός Πυλώνας δράσης.
ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΕΘΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ:Από το VENDETA διαβάζουμε:
Αναπροσαρμογή στρατηγικής για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ που πριν λίγο στην εκπομπή του έκανε πρόταση στην εκπομπή του, στον Αντώνη Σαμαρά για κεντροδεξιά συμμαχία με 91+15 βουλευτές και εκλογές τον Μάρτιο.Ο Καρατζαφέρης διαμόρφωσε ατζέντα προτεραιοτήτων για τον κ. Σαμαρά: "Το Μεταναστευτικό, το όνομα των Σκοπίων, η μη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη, οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, το νέο Status που προϊόντος του χρόνου επιβάλλεται στη Θράκη, η αποχώρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων από την Κύπρο, ο υδροκεφαλισμός της Δημόσιας Διοίκησης, η διαφάνεια του χθες αλλά και του σήμερα, η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Siemens, η μακράν λαϊκισμών αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, είναι θεμελιώδη κεφάλαια που δεν ξεπερνιούνται παρά μόνο με ξεκάθαρες απόψεις".
Το πρώτο βήμα έγινε από το ΛΑΟΣ περιμένουμε τι θα απαντήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.Θα τολμήσει ο Αντώνης Σαμαράς να έρθει σε ρήξη με τις θέσεις μέχρι πρότινος του κόμματος του;;Για αυτό τον ψήφισε ο κόσμος. Βασικά τον ψήφισε για το πατριωτικό του προφίλ. Ας κοιτάξει να μην τον απογοητεύσει.
ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Φυσικά και θα τον απογοητεύσει τον κόσμο που τον ψήφισε σε ότι αφορά το πατριωτικό προφίλ που προσπάθησε να περάσει. Σε τίποτα δε θα συμφωνήσει με τις πατριωτικές θέσεις και προτάσεις του ΛΑΟΣ και του Καρατζαφέρη. Εδώ είμαστε, θα το δείτε.
Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ... ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ...
ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: